Mosogató dugulás

Mosogató dugulás
5 (100%) 27 szavazat

Mosogató dugulás

Mosogató dugulás

 

Mosogató dugulás

Mosogató dugulás

 

Előzze meg a mosogató dugulás kellemetlenségeit!

Nem csak a háziasszonyok töltenek sok időt a konyhában, hanem tulajdonképpen a család bármely tagja megfordul ott. Nehezen lenne elképzelhető azonban a helyiség használata anélkül, hogy a mosogató ne állna rendelkezésünkre kifogástalan állapotban. Mégis gyakran megtapasztalni a mosogató dugulás kellemetlenségeit, melyek azonban néhány egészen apró dologgal megelőzhetőek lennének.

Miként elővigyázatosságból és a használati előírásokból fakadóan a mosogatógépbe sem teszünk be ételmaradékkal erősen szennyezett edényeket, úgy a mosogató esetében is érdemes erre vigyázni. Hiába használunk lefolyószűrőt, óhatatlan, hogy ne kerüljön egy-egy krumpli darab, vagy húsmaradék a rendszerbe. Ezek pedig melegágyat képeznek a későbbi dugulásoknak. Lehet, hogy csak fél év múlva jut el a dolog odáig, hogy duguláselhárításra legyen szükség, de előfordulhat, hogy már néhány napon belül megtapasztaljuk a vízlefolyás problémáit. Nem csak esztétikai és funkcionális gondot jelent mindez, hanem higiéniait is, hiszen a bűz és a vízben úszkáló ételdarabok igencsak taszítóak lehetnek.

A mosogató dugulás megelőzése terén fontos szerep jut annak, miként mosogatunk. Az ételmaradékoknak a kukában a helye, és a mosogatóba tényleg csak az olyan edényt érdemes beletenni, amely már darabos szennyeződésekkel nem rendelkezik. A jó minőségű mosogatószerek elbánnak a zsírral, de ezeket sem szabad túladagolni, annak ugyanis szintén a rendszer láthatja kárát. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a mosogató dugulás hátterében sokszor éppen a túl sok mosogatószer használata áll. Megéri időnként lefolyótisztítót önteni a mosogatóba, de az ecet természetességénél fogva még jobb választásnak bizonyul. Ha néha egy-egy lábas forró vizet is öntünk a rendszerbe, azzal a zsíros szennyeződéseket is eltávolíthatjuk a csövek faláról.

Ha önnek eldugult a mosogatója hívjon bátran és megoldjuk a problémáját. Nálunk nincs folyóméter díj és alapdíj, csak fix olcsó árak.

06-70/934-1090

Zérodugulás

 

Mosogató duguláselhárítás Budapesten

Mosogató duguláselhárítás Pest megyében

Mosogató duguláselhárítás Fejér megyében

Mosogató duguláselhárítás Olcsón

Mosogató duguláselhárítás Fix áron

Mosogató duguláselhárítás Falbontás Nélkül

 

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.