Zsír a mosogató lefolyóban

Zsír a mosogató lefolyóban

 

Zsír a mosogató lefolyóban

Pár szó a mosogatókról.

A beépíthető mosogatók ma már a leggyakrabban a konyhabútor részét képezik, de még léteznek állvánnyal (konzollal) falra szerelt mosogatók is. Leggyakrabban zománcozott vagy korrózióálló acélból készülnek, de kapható akrilátból és kerámiából készült mosogatók is. A kerámiamosogatók inkább mosókonyhákba vagy gazdasági helyiségekbe alkalmasak. Egy vagy kétmedencésként gyártják a mosogatókat. Vannak lapos csepegtetőtálcával készültek, de vannak nagyméretű kiömlőnyílással ellátottak is. Továbbá túlfolyóval ellátottak, illetve őrlésre alkalmas (konyhamalac, engedély köteles) mosogatók. A mosogatók szagzáró szerelvényeiből is óriási a választék. Kaphatók egy illetve kétmedencés típusokhoz, túlfolyóval vagy kiöntőállal felszereltek. A legjobb megoldás, ha a mosogatót a szagzáró szerelvénnyel együtt vásárolják meg. A mosógépet vagy a mosogató gépeket ezekhez a szerelvényekhez lehet csatlakoztatni.

Az eldugult lefolyó számos problémát jelenthet a konyhában, a fürdőszobában és a mellékhelyiségben egyaránt. Ha nem folyik le rendesen a víz, nem tudjuk kényelmesen használni az adott helyiséget, kellemetlen szagok is jelentkezhetek, illetve a mosogatóban vagy a mosdóban úszkáló ételmaradékok vagy hajszálak sem nyújtanak szép látványt. A dugulást általában a mosogató, a vécé, a mosdó, a kád vagy a zuhanyzó lefolyójába került valamilyen idegen anyag, például vízkő, hajszál, köröm vagy bőrdarabok, mosogató vagy mosószer maradványok, a lefolyóba esett apró tárgyak ékszerek, gyermekjátékok is okozhatják. De sok esetben az olaj illetve a zsír valamint az ételmaradékok felelősek a dugulásért.

Zsír a mosogató lefolyóban

Zsír a mosogató lefolyóban

Zsír a mosogató lefolyóban

A mosogató az egyik legkönnyebben elduguló berendezés. Zsíros edények, ételmaradékok, vízkő és sok esetben olaj is  kerülhet bele. Minden zsír és olaj ami belekerül a mosogató lefolyójába egy idő után megkövülhet. Ezután már nem kell sok ahhoz, hogy a lefolyó teljes egészében elduguljon. Nagyon sok háztartásban előfordul, hogy az 50-es műanyag lefolyóvezeték helyett, alul méretezett 40-es és 32-es lefolyócsővel szerelt mosogatókkal találkozunk. Nem megfelelő lejtéssel és a nagy távolságban elhúzott lefolyóvezetékek, valamint a kevés öblítő víz csak fokozza a dugulás kialakulását.

Mosogató duguláselhárítás ára Budapesten

14.000,- forint

Mosogató duguláselhárítás ára Pest megyében

14.000,- forint + kiszállási díj településtől függően

Egyéni vállalkozóként vállalom eldugult mosogató lefolyó duguláselhárítását: Budapesten és Pest megyében:

  • bontás nélkül
  • gyorsan és tisztán
  • alapdíj és folyóméter díj nélkül
  • fix áron
  • Budapesten kiszállási díj nélkül
  • garanciával

Áraim kedvezőek és fixek, nincs tól – ig ár! Nincs meglepetés és rejtett költség. Eldugult mosogató lefolyó duguláselhárítás ára ide kattintva tekinthető meg. Minden esetben számlát adok. A munkát becsületesen, precízen, a legjobb tudásomnak megfelelően végzem. Úgy dolgozom mintha a probléma a saját otthonomban lenne.

Ha Önnek fontos a hatékonyság és az eredmény megfizethető áron, akkor hívjon nyugodtan és segítek!

Borkó József

06-70/934-1090

Duguláselhárítás Budapesten és Pest megyében olcsón és fix áron!

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.