Duguláselhárítás Házilag

Duguláselhárítás Házilag

Duguláselhárítás Házilag

06-70/934-10-90

Ötletek, Praktikák!

Gyorsan Egyszerűen Olcsón!

 

Eldugult a mosdó, zuhanyzó, kádlefolyó, padlóösszefolyó, konyhai mosogató, WC?

Duguláselhárítás Házilag

 

A lefolyó dugulása soha sem jön jókor legfőképpen nem hétvégén, vagy épp az ünnepek előtt vagy közben. Dugulás bárhol előfordulhat a szennyvízlefolyókban és a gyűjtőcsatornákban is. A lefolyócsövek oldalán lerakódó vízkő miatt egy idő után annyira beszűkül a cső, hogy már semmi sem tud átjutni rajta. De ott van még az olaj, zsír, ételmaradék emberi vagy állati szőr, egészségügyi betétek, nedves papírtörlők, játékok és minden más egyéb apró tárgy ami a vezetékbe belefér de a kanyarok miatt távozni már nem igazán tud.

Nem kell azonban rögtön a telefonért nyúlni, ha nem folyik le a víz a mellékhelyiségben vagy a kádban: először vessen be néhány jól ismert házi praktikát, melyek sok lefolyót mentettek már meg az évek során!

Duguláselhárítás Házilag

Mosdóknál, mosogatóknál, piszoárnál az első és legfontosabb dolog, hogy ellenőrizze a szifont! Ez közvetlenül alattuk helyezkedik el. Ma már nagyon sok különböző típus létezik. De nagy átlagban így néznek ki.

Duguláselhárítás Házilag

Duguláselhárítás Házilag

Óvatosan csavarja le, ha kell számozza meg a darabokat, hogy miután kitisztította össze is tudja rakni ahogy az eredeti állapotában volt. Ha van rá lehetőség akkor a folyamatot gumikesztyűben csinálja ugyanis nagyon sok baktérium megülhet ezekben a szifonokban. Ha van kéznél akár szájmaszkot is lehet húzni, biztos ami biztos. Ha a szétszerelés megvan, látni fogja mi minden ragad meg ezeken a kis helyeken. Ezt óvatosan tisztítsa meg, esetleg onnan próbálja elérni a dugulást okozó szennyeződést, ha tudja piszkálja ki. Majd miután megvan vele, minden alkatrész mehet vissza a helyére. Ezek után jöhet az ellenőrzés. Ha működik és a víz elfolyik akkor az ön problémája megoldódott. Ebben az esetben nem kell semmi mást tennie mint forró vízzel átöblíteni.

A zuhanytálcánál a kádnál a WC-nél ez a módszer nem alkalmazható mivel ott nem férünk hozzá a szifonhoz. Kivéve ha felülről tisztítható kivehető kosarú a zuhanytálca szifonja. Itt meg lehet próbálni a WC pumpát, valamint a zuhanyfej lecsavarásával a forró vizes átmosást. A forró víz nagyon sok esetben tud segíteni!

Ha ezek közül egyik sem válik be akkor jöhet a forró víz és kémiai anyagok kombinálása, hogy a makacs szennyeződéseket feloldjuk.

Duguláselhárítás Házilag Olcsón

  • Forró Víz :  már önmagában a nagyon meleg, forrásban lévő víz is megoldhatja a problémát, előnye, hogy mindig van otthon, környezetbarát, és nem kell vegyszereket tölteni a lefolyóba. Nem a leghatékonyabb módszer, de egy próbát megér.

Duguláselhárítás Házilag Olcsón

  • Ecet és Forró víz : Öntsünk fél liter ecetet majd egy liter forró vizet a lefolyóba, majd fedjük le a lefolyó nyílását. 20-30 perc múlva öblítsük át forró vízzel és ha szükséges a folyamatot ismételjük meg.

A szódabikarbóna és az ecet általános, a konyhában is megtalálható szerek, nagy segítséggel szolgálhatnak és környezetbarát módon tudják megoldani a dugulást. Használatukkal pénzt is spórolhatunk, hiszen nem kell megvásárolnunk a kereskedelemben kapható drága vegyi anyagokat.

 

Duguláselhárítás Házilag Olcsón

  • fél pohár Szódabikarbóna, 1 pohár Ecet, 1 liter Forró víz : öntsük a szódabikarbónát a konyhai lefolyó nyílásába. Öntsük rá az ecetet, majd fedjük le a lefolyó nyílását és hagyjuk a szódabikarbónát, ecetet 20-25 percig dolgozni. Ezután a szódabikarbóna-ecet maradékát forró vízzel öblítsük le. A vízkő lényegében só amit az ecet felold, de öblítőszerként és lefolyótisztítóként is megállja a helyét.

Duguláselhárítás Házilag Olcsón

  •  bórax és forró víz (a bórax egy természetben is előforduló lúgos ásvány, a környezet számára biztonságos, mivel teljesen lebomlik. Ugyanakkor a bórax irritálhatja a bőrt és a szemet, ezért fokozottan ügyelnünk kell használatára. Tilos fogyasztani! Tisztít, fertőtlenít, vizet lágyít és még a rovarokat és a különböző kártevőket is elpusztítja.) Fogjon egy nagyobb tölcsért, helyezze mélyen a lefolyóba, és öntsön bele óvatosan fél pohár bóraxot, majd két pohár forrásban lévő vizet. Ezután hagyja kb. 15-20 percig dolgozni a keveréket, végül öblítse le forró vízzel. Ha szükséges meg kell ismételni a folyamatot.

Duguláselhárítás Házilag Olcsón

  • Kóla  (a benne lévő foszforsav): Bármennyire meglepő, a kóla és a többi szénsavas üdítőital kiváló a lefolyók tisztítására valamint a kellemetlen szagok megszüntetésére. Öntsön körülbelül egy litert  a lefolyóba, majd hagyjuk állni egy órát, végül forró vízzel alaposan öblítsük le.

Ha ezen praktikák közül egyik sem válik be vagy komolyabb a dugulás és házilag már nem lehet megoldani akkor hívjon és segítünk! Az általunk használt saját tulajdonú, korszerű nagy teljesítményű duguláselhárító, csatornatisztító gépeink a lehető leghatékonyabban, roncsolás, sérülés és bontás nélkül, tisztítják a lefolyó cső belső részeit, és hárítják el a dugulást! Nincs folyóméter és kiszállási díj csakis Fix Árak!

Hívásától számítva 1-2 órán belül megérkezünk, illetve igazodunk önhöz (ahogy önnek a legkényelmesebb).

06-70/934-10-90

Zérodugulás a legjobb áron Budapesten és Pest megyében! Az Ön Duguláselhárítója!

 

Nagyon figyeljen oda, hogy ezek a szerek szembe, szájba ne kerüljenek mert nem lehet tudni, hogy kinél milyen allergiás reakciót okoz!!!

 

Mindig használjon védőeszközöket, szembe, szájba ne kerüljön! Bőrrel érintkezve allergiás reakciót válthat ki!!!!!!!!!

 

 

Duguláselhárítás Házilag

Duguláselhárítás Házilag Olcsón

Duguláselhárítás Házilag Forró Vízzel

Duguláselhárítás Házilag Ecettel

Duguláselhárítás Házilag Szódabikarbónával

Duguláselhárítás Házilag Bórax

 

Duguláselhárítás Csatornatisztítás Budapesten

Duguláselhárítás Csatornatisztítás Pest Megyében

Duguláselhárítás Csatornatisztítás  Ünnepnapokon Hétvégén

Duguláselhárítás Csatornatisztítás Kiszállási Díj Nélkül Fix Áron

dugulás-elhárítás házilag Budapesten, dugulás-elhárítás házilag Pest megyében, dugulás-elhárítás házilag Budapesten bontás nélkül, dugulás-elhárítás házilag falbontás nélkül Budapesten, dugulás-elhárítás házilag bontás nélkül Pest megyében, dugulás-elhárítás falbontás nélkül Pest megyében, dugulás-elhárítás házilag olcsón, dugulás-elhárítás házilag egyszerűen, dugulás-elhárítás házilag pár száz forintból, dugulás-elhárítás házilag ecettel, dugulás-elhárítás házilag szódabikarbónával, duguláselhárítás házilag forró vízzel, duguláselhárítás házilag pumpával, duguláselhárítás házilag lefolyótisztítóval, duguláselhárítás házilag lefolyótisztító szerrel.

 

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.