Mosogató Duguláselhárítás

Mosogató Duguláselhárítás

 

Mosogató Duguláselhárítás

Borkó József

ZÉRODUGULÁS

06-70/934-10-90

Mosogató Duguláselhárítás Falbontás Nélkül!

Dugulás Megszüntetése Azonnal!

Gyorsan Olcsón és Tisztán!

Budapesten és Pest Megyében!

Alapdíj és Folyóméter Díj Nélkül!

 

Mosogató duguláselhárítás

Mosogató duguláselhárítás

Az eldugult lefolyó számos problémát jelenthet a konyhában, a fürdőszobában és a mellékhelyiségben egyaránt. Ha nem folyik le rendesen a víz, nem tudjuk kényelmesen használni az adott helyiséget, kellemetlen szagok is jelentkezhetek, illetve a mosogatóban vagy a mosdóban úszkáló ételmaradékok vagy hajszálak sem nyújtanak szép látványt. A dugulást általában a mosogató, a vécé, a mosdó, a kád vagy a zuhanyzó lefolyójába került valamilyen idegen anyag, például vízkő, hajszál, köröm vagy bőrdarabok, mosogató vagy mosószer maradványok, a lefolyóba esett apró tárgyak ékszerek, gyermekjátékok is okozhatják.

Szerencsére a lefolyótisztítás otthon is megoldható, ha nem olyan komoly a probléma, nem kell azonnal szakembert hívni. Megpróbálkozhatunk különböző házi praktikákkal. A lefolyótisztítás otthon történhet számos, a legtöbb háztartásban megtalálható anyag segítségével, például szódabikarbónával, sütőporral, trisóval, bóraxszal, ecettel, citromsavval vagy citromlével. Ezek bármelyike alkalmas házi lefolyótisztításra, akár magában, akár egy másikkal keverve. Ha otthon, saját kezűleg szeretnénk megoldani a lefolyó dugulásának megszüntetését, öntsünk a mosdó, a kád vagy a mosogató lefolyójába például szódabikarbónát vagy sütőport bőven, majd öntsünk rá ecetet vagy citromsavat, és hagyjuk hatni akár egész éjszakán át. Ha az anyagok feloldották a szennyeződést, mossuk ki azt a lefolyóból, folyassunk rá forró vizet pár percig, majd váltsuk fel hideggel.

Mosogató Dugulás

A mosogató az egyik legkönnyebben elduguló berendezés. Zsíros edények, ételmaradékok, vízkő és sok esetben olaj is  kerülhet bele. Nagyon sok háztartásban előfordul, hogy az 50-es műanyag lefolyóvezeték helyett, alul méretezett 40-es és 32-es lefolyócsővel szerelt mosogatókkal találkozunk. Nem megfelelő lejtéssel és a nagy távolságban elhúzott lefolyóvezetékek, valamint a kevés öblítő víz is okozhat dugulást.

Ha ilyen vagy ehhez hasonló problémája van, akkor nyugodtan hívjon és segítünk! Nálunk nincs folyóméter díj, alapdíj, csak fix árak!

Rendelkezünk többfajta spirálozógéppel, amellyel a legmakacsabb dugulásokat is el lehet hárítani a lehető leghatékonyabban, roncsolás, sérülés és bontás nélkül, tisztítják a lefolyó cső belső részeit, és hárítják el a dugulást!

Ha kiérkezünk egy munkaterületre, akkor törekszünk  a körülményekhez képest a legtisztábban illetve a legprecízebben dolgozni és a hiba megállapítása után a lehető legrövidebb idő alatt megoldani a problémát. A duguláselhárítást minden esetben úgy végezzük mintha a saját otthonunkban lenne. Mivel önmagunkra és a környezetünk tisztaságára egyaránt igényes vagyunk, így a munka elvégzése során igyekszünk a lehető legkevesebb szennyeződést okozni.

Több duguláselhárító oldalon olvashatja:

“A lakások többségében mondhatni 90 %-ban 5 méteren belül van a dugulás amit a duguláselhárító szakemberek szinte azonnal elhárítanak. ”EZ PANEL LAKÁSOKRA IGAZ LEHET. Na de a családi házaknál  nem ritka a  10-15 méteres sőt a 20 méteres csatornabekötés sem. Itt jön elő a plusz folyóméter díj ami lehet akár 1.000 – 2.500 forint is méterenként, plusz az alapdíj és kiszállási díj, és a végére az már egy elég komoly összeg. Nálunk nincs ilyen csakis Fix Árak!

Minden duguláselhárítás más és más. Nem mindegy, hogy az adott dugulás hol van és mekkora, milyen eszközökre van szükség, illetve mennyi időt, energiát vesz igénybe. Árainkat ide kattintva találja.

 Nincs alapdíj, folyóméter díj! Csak Olcsó Fix Árak!

 

  • Megbízásainkat fix áron és folyóméter díj nélkül végezzük.
  • Budapesten ingyenes kiszállás.
  • Duguláselhárítás áraink versenyképesek.
  • Bármikor hívhatóak vagyunk.
  • Odafigyelünk a tisztaságra, mindig eltakarítjuk az estlegesen általunk okozott szennyeződést.
  • Fontos számunkra a pontosság, a megbeszélt időpontban ott vagyunk a helyszínen, ha esetleg dugóba kerülnénk, vagy nem találunk könnyen parkolóhelyet, természetesen telefonon tájékoztatjuk a megrendelőt késésünkről.
  • Lábvédőt használunk, hogy lakását ne szennyezzük. Duguláselhárító gépeink mindig tiszták.

Hívásától számítva 1-2 órán belül megérkezünk, illetve igazodunk önhöz (ahogy önnek a legkényelmesebb).

 

Ha önnek fontos a Hatékonyság és az Eredmény, akkor hívjon bizalommal!

Zérodugulás a legjobb áron Budapesten és Pest megyében!

06-70/934-10-90

 

Mosogató Duguláselhárítás Budapest

Mosogató Duguláselhárítás Pest Megye

Mosogató Duguláselhárítás Ünnepnapokon Hétvégén

Mosogató Duguláselhárítás Fix Áron

Mosogató Duguláselhárítás Olcsón

Mosogató Duguláselhárítás Folyóméter Díj Nélkül

Mosogató Duguláselhárítás Akció

Mosogató Duguláselhárítás Gyorsan Tisztán

Mosogató Duguláselhárítás Alapdíj Nélkül

 

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.