Ételmaradék a mosogatóban

Ételmaradék a mosogatóban

 

Ételmaradék a mosogatóban

A mosogató az egyik legkönnyebben elduguló berendezés. Zsíros edények, ételmaradékok, vízkő és sok esetben olaj is  kerülhet bele. Nagyon sok háztartásban előfordul, hogy az 50-es és 40-es lefolyó vezeték (csövek) helyett, alul méretezett 32-es lefolyócsővel szerelt mosogatókkal találkozunk. Nem megfelelő lejtéssel és a nagy távolságban elhúzott lefolyóvezetékek, valamint a kevés öblítő víz is okozhat dugulást.

Érdemes első körben megpróbálkozni a házi praktikákkal, melyek sok lefolyót mentettek már meg az évek során!

  • Forró Víz :  már önmagában a nagyon meleg, forrásban lévő víz is megoldhatja a problémát, előnye, hogy mindig van otthon, környezetbarát, és nem kell vegyszereket tölteni a lefolyóba. Nem a leghatékonyabb módszer, de egy próbát megér.
  • Ecet és Forró víz : Öntsünk fél liter ecetet majd egy liter forró vizet a lefolyóba, majd fedjük le a lefolyó nyílását. 20-30 perc múlva öblítsük át forró vízzel és ha szükséges a folyamatot ismételjük meg.

Ha ezen praktikák közül egyik sem válik be vagy komolyabb a dugulás és házilag már nem lehet megoldani akkor hívjon és segítek! Az általam használt saját tulajdonú, korszerű nagy teljesítményű duguláselhárító, csatornatisztító gépek a lehető leghatékonyabban, roncsolás, sérülés és bontás nélkül, tisztítják a lefolyó cső belső részeit, és hárítják el a dugulást!

Ételmaradék a mosogatóban

Ételmaradék a mosogatóban

Mosogató duguláselhárítás ár Budapesten

14.000,- forint fix áron

Mosogató duguláselhárítás ár Pest megyében

14.000,- forint + kiszállási díj településtől függően

Egyéni vállalkozóként vállalom eldugult mosogató lefolyó duguláselhárítását: Budapesten és Pest megyében:

  • bontás nélkül
  • gyorsan és tisztán
  • alapdíj és folyóméter díj nélkül
  • fix áron
  • Budapesten kiszállási díj nélkül
  • garanciával

Áraim kedvezőek és fixek, nincs tól – ig ár! Nincs meglepetés és rejtett költség. Eldugult mosogató lefolyó duguláselhárítás ára ide kattintva tekinthető meg. Minden esetben számlát adok. A munkát becsületesen, precízen, a legjobb tudásomnak megfelelően végzem. Úgy dolgozom mintha a probléma a saját otthonomban lenne.

Ha Önnek fontos a hatékonyság és az eredmény megfizethető áron, akkor hívjon nyugodtan és segítek!

Borkó József

06-70/934-1090

Duguláselhárítás Budapesten és Pest megyében olcsón és fix áron!

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.