Duguláselhárítás Árak

Duguláselhárítás Árak

Duguláselhárítás Árak

Borkó József

ZÉRODUGULÁS

06-70/934-10-90

Folyóméter díj, alapdíj és falbontás nélkül!

Budapesten ingyenes kiszállás!

Olcsón és Fix Áron!

Duguláselhárítás

A Duguláselhárítás Árak kialakításakor a fizetendő összegre odafigyeltünk, mivel a gyors és hatékony megoldáson kívül mai világunk, életünk fontos szempontja a megfizethető ár.
Így a Duguláselhárítás Árakat a minőségi és gyors szolgáltatás mellett megfizethetően és családbarát módon alakítottuk ki.

Duguláselhárítás Árak

Duguláselhárítás Árak

Mint sok más helyen itt is a legnehezebb része a dolgoknak, az Ár! Sok olyan weboldallal, hirdetéssel találkozni ahol nem tájékoztatnak a pontos árakról. Ez Nem Egy Olyan Oldal! Nehéz, mert a mai világban oda kell figyelni a költségekre, kiadásokra és nem mindegy, hogy  1, 2 , vagy akár 3-5-10 ezer forint is a zsebünkben maradhat, ha megfelelő embert keresünk és persze találunk is. Van az a sztereotípia, hogy az esetek többségében csak az lehet jó (minőségű, szolgáltatásoknál hatékony) ami drága. Ami pedig olcsó az nem biztos, hogy olyan jó, vagy inkább rossz.

A tapasztalatok és a véleményünk szerint sok esetben az első igaz. (szerencsére nem mindig) Mi viszont az árainknál ezt a sémát nem követjük, és nem azért mert rosszul, vagy hanyagul végezzük a munkánkat, hanem azért mert tudjuk milyen a másik oldalon állni! Ha ön szeretne olcsón és fix áron, hatékony és eredményes szolgáltatást kapni akkor hívjon és tegyen egy próbát.

Minden duguláselhárítás más és más, és ezért van, hogy az árképzés is változó. Nem mindegy, hogy az adott dugulás hol van és mekkora, milyen eszközökre van szükség, illetve mennyi időt, energiát vesz igénybe. Nem lehet összehasonlítani egy mosogató duguláselhárítást és egy padlóösszefolyó duguláselhárítást.

 

Budapesti Duguláselhárítás Árak

Magánszemélyek részére

Áraink Alanyi Adó Mentesek

8:00-18:00 között

 

Gépi spirálos duguláselhárítás:

Kád vezeték duguláselhárítás ára:                     10.000,- Ft

Mosdó vezeték duguláselhárítás ára:                11.000,- Ft

Zuhanytálca duguláselhárítás ára:                     10.000,- Ft

Padlóösszefolyó  duguláselhárítás ára:             10.000,- Ft

Mosogató  duguláselhárítás ára :                        14.000,- Ft

WC vezeték duguláselhárítás ára:                      17.000,- Ft

Ha a WC csésze előre le van szedve akkor az ár 15.000,- ft

Strang ( Fő ) vezeték duguláselhárítás ára:     19.000,- Ft

(20 méterig, 20 méter felett egyéni árajánlat)

 

Áraink tájékoztató jellegűek, bizonyos esetekben eltérhetnek a pontos feladat és műszaki paraméterek ismeretében. Elképzelhető, hogy a dugulás elhárítása rövidebb időn belül megoldható (kisebb a dugulás) úgy az ár is kevesebb. Telefonos konzultáció alapján árainkat pontosítjuk! Zérodugulás a legjobb áron Budapesten és Pest megyében.

Fontos tudni, hogy a nagyon régi, csemperagasztóval vagy betonnal leragasztott, egyszerűen, könnyen nem felszedhető, repedt, törött vécécsészékért felelősséget nem tudunk vállalni! Ha a WC csésze már előre le van szedve akkor a kiírt ár kevesebb mivel időben a munka is kevesebb!

 

Duguláselhárítás  Áraink Budapesten

 • Duguláselhárítás Budapest I. kerület, Duguláselhárítás Budapest II. kerület, Duguláselhárítás Budapest III. kerület, Duguláselhárítás Budapest IV. kerület, Duguláselhárítás Budapest V. kerület, Duguláselhárítás Budapest VI. kerület, Duguláselhárítás Budapest VII. kerület, Duguláselhárítás Budapest VIII. kerület, Duguláselhárítás Budapest IX. kerület, Duguláselhárítás Budapest X.kerület, Duguláselhárítás Budapest XI. kerület, Duguláselhárítás Budapest XII. kerület, Duguláselhárítás Budapest XIII. kerület, Duguláselhárítás Budapest XIV. kerület, Duguláselhárítás Budapest XV. kerület, Duguláselhárítás Budapest XVI. kerület, Duguláselhárítás Budapest XVII. kerület, Duguláselhárítás Budapest XVIII. kerület, Duguláselhárítás Budapest XIX. kerület, Duguláselhárítás Budapest XX. kerület, Duguláselhárítás Budapest XXI. kerület, Duguláselhárítás Budapest XXII. kerület, Duguláselhárítás Budapest XXIII. kerület.
 • Zugliget, Zöldmál, Wekerletelep, Víziváros, Vizafogó, Virányos, Vérhalom, Vérhalom, Vár, Újpéteritelep, Újpest, Újpalota, Újlipótváros, Újlak, Újhegy, Törökvész, Törökőr, Tisztviselőtelep, Terézváros, Téglagyárdűlő, Tabán, Szépvölgy, Szépilona, Széphalom, Szent Lőrinclakótelep, Szentimreváros, Szent Imre kertváros, Szemlőhegy, Szemeretelep, Székesdűlő, Széchenyihegy, Századosnegyed, Szabótelep, Svábhegy, Spanyolrét, Soroksár-Újtelep, Soroksár, Solymárvölgy, Sashegy, Sashalom, Sasad, Rózsadomb, Rómaifürdő, Rézmál, Rendessytelep, Remetekertváros, Régiakadémiatelep, Rákosszentmihály, Rákospalota, Rákosliget, Rákoskert, Rákoskeresztúr, Rákoshegy, Rákosfalva, Rákoscsaba-Újtelep, Rákoscsaba, Petneházyrét, Péterhegy, Pestújhely, Pesthidegkút-Ófalu, Pasarét, Pálvölgy, Pacsirtatelep, Örsöd, Őrmező, Országút, Orbánhegy, Óhegy, Óbuda, Óbudaisziget, Nyék, Népsziget, Népliget, Németvölgy, Nagyzugló, Nagytétény, Nádorkert, Mocsárosdűlő, Millenniumtelep, Miklóstelep, Megyer, Mátyáshegy, Mátyásföld, Mártonhegy, Máriaremete, Margitsziget, Magasút, Madárhegy, Madárdomb, Lonyaytelep, Liptáktelep, Lipótváros, Lipótmező, Ligettelek, Laposdűlő, Lakatostelep, Lágymányos, Kútvölgy, Kúttó, Kurucles, Krisztinaváros, Kővár, Kőérberek, Kőbánya-Kertváros, Kossuth Ferenc-telep, Kossuthfalva, Kiszugló, Kissvábhegy, Kispest, Királymajor,
 • Királyerdő, Keresztúridűlő, Kerepesdűlő, Kelenvölgy, Kelenföld, Kaszásdűlő, Káposztásmegyer, Kamaraerdő, Józsefváros, József Attila lakótelep, Jánoshegy, Istvántelek, Istvánmező, Istenhegy, Infópark, Hűvösvölgy, Hosszúrét, Herminamező, Havannatelep, Hárshegy, Hársakalja, Háros, Hármashatárhegy, Halmierdő, Gyártelep, Gyárdűlő, Gubacs, Gubacsipuszta, Gubacsidűlő, Gloriett-telep, Gercse, Gellérthegy, Gazdagrét, Ganztelep, Ganzkertváros, Filatorigát, Ferihegy, Ferencváros, Felsőrákos, Felhévíz, Farkasvölgy, Farkasrét, Erzsébetváros, Erzsébettelep, Erzsébettelek, Erzsébetliget, Erzsébetfalva, Erdősor, Erdőskert, Erdőalja, Dobogó, Csúcshegy, Csillebérc, Csillagtelep, Csillaghegy, Csepel-Szabótelep, Csepel-Rózsadomb, Csepel-Ófalu, Csepel-Kertváros, Csepel-Belváros, Csatárka, Cinkota, Budatétény, Budaliget, Budakeszierdő, Budafok, Bokaytelep, Belváros, Belsőmajor, Bélatelep, Békásmegyer, Baross Gábor-telep, Árpádföld, Aranyhegy, Aquincum, Angyalföld, Alsórákos, Almáskert, Albertfalva, Alacskai úti lakótelep, Akadémiaújtelep, Adyliget.

BUDAPESTEN NINCS KISZÁLLÁSI DÍJ!

Pest Megyei Duguláselhárítás Árak

Magánszemélyek részére

Áraink Alanyi Adó Mentesek

08:00-18.00 között

Gépi spirálos duguláselhárítás:

Kád vezeték duguláselhárítás ára:             10.000,- Ft.

+kiszállási díj

Mosdó vezeték duguláselhárítás ára:        11.000,- Ft.

+kiszállási díj

Zuhanytálca duguláselhárítás ára:             10.000,- Ft.

+kiszállási díj

Padlóösszefolyó  duguláselhárítás ára:      10.000,- Ft.

+kiszállási díj

Mosogató  duguláselhárítás ára :                14.000,- Ft.

+kiszállási díj

WC vezeték duguláselhárítás ára:               17.000,- Ft.

Ha a WC csésze előre le van szedve akkor az ár 15.000,- ft

+kiszállási díj

Strang ( Fő, Alap ) vezeték duguláselhárítás ára:       19.000,- Ft. (20 méterig, 20 méter felett egyéni árajánlat)

+kiszállási díj

Áraink tájékoztató jellegűek, bizonyos esetekben eltérhetnek a pontos feladat és műszaki paraméterek ismeretében. Elképzelhető, hogy a dugulás elhárítása rövidebb időn belül megoldható (kisebb a dugulás) úgy az ár is kevesebb. Telefonos konzultáció alapján árainkat pontosítjuk! Zérodugulás a legjobb áron Budapesten és Pest megyében.

Kiszállási Díj Pest megyében: 100,-forint / km

/oda+vissza út = 100,- forint/

Kiindulási cím: Budapest 1173

Google térkép segítségével könnyen kiszámolható.

Pl. Budapest 1173 – Szigetszentmiklós 2310 = 31 km X 100 forint = 3100,- forint

 

Fontos tudni, hogy a nagyon régi, csemperagasztóval vagy betonnal leragasztott, egyszerűen, könnyen nem felszedhető, repedt, törött vécécsészékért felelősséget nem tudunk vállalni! Ha a WC csésze már előre le van szedve akkor a kiírt ár kevesebb mivel időben a munka is kevesebb!

 

Duguláselhárítás Áraink Pest megyében

 • Acsa, Alsónémedi, Apaj, Áporka, Bénye, Bernecebaráti, Biatorbágy, Budajenő, Ceglédbercel, Csemő, Csévharaszt, Csobánka, Csomád, Csörög, Csővár, Dánszentmiklós, Dány, Délegyháza, Diósd, Dömsöd, Dunabogdány, Dunavarsány, Ecser, Erdőkertes, Farmos, Felsőpakony, Galgagyörk, Galgamácsa, Göd, Gomba, Gyál, Gyömrő, Halásztelek, Herceghalom, Hernád, Iklad, Inárcs, Ipolydamásd, Ipolytölgyes, Jászkarajenő, Kakucs, Kartal, Káva, Kemence, Kismaros, Kisnémedi, Kisoroszi, Kőröstetétlen, Kocsér, Kóka, Kosd, Kóspallag, Leányfalu, Letkés, Lórév, Maglód, Majosháza, Makád, Márianosztra, Mende, Mikebuda, Monor,
 • Monorierdő, Nagykáta, Nagymaros, Nagytarcsa, Nyáregyháza, Nyársapát, Őrbottyán, Örkény, Pánd, Páty, Penc, Perbál, Perőcsény, Péteri, Pilis, Pilisborosjenő, Pilisjászfalu, Pilisszántó, Pilisszentlászló, Pócsmegyer, Püspökhatvan, Püspökszilágy, Pusztavacs, Pusztazámor, Rád, Remeteszőlős, Sóskút, Sülysáp, Szada, Szentlőrinckáta, Szentmártonkáta, Szigetbecse, Szigetmonostor, Szigetújfalu, Sződ, Sződliget, Szob, Szokolya, Táborfalva, Tahitótfalu, Taksony, Tápióbicske, Tápiógyörgye, Tápióság, Tápiószecső, Tápiószele, Tápiószentmárton, Tápiószőlős, Tatárszentgyörgy, Telki, Tésa, Tinnye, Tóalmás, Törtel, Tura, Újhartyán, Újlengyel, Újszilvás, Úri, Üllő, Üröm, Vácduka, Vácegres, Váchartyán, Váckisújfalu, Vácrátót, Vácszentlászló, Valkó, Vámosmikola, Vasad, Vecsés, Verseg, Visegrád, Zsámbok.
 • Biatorbágy, Budaörs, Budakalász, Budakeszi, Diósd, Dunakeszi, Érd, Fót, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Halásztelek, Isaszeg, Kerepestarcsa, Maglód, Martonvásár, Mogyoród, Nagykovácsi, Ócsa, Páty, Százhalombatta, Szentendre, Szigetszentmiklós, Tárnok, Telki, Tököl, Tordas, Törökbálint.

Milyen kérdések merülhetnek fel a duguláselhárításnál, amire jó ha tudjuk a választ:

 • Az épület típusa? (panel, társasház, családi ház, vendéglátóhely, stb.)
 • Kültéri, vagy beltéri a dugulás?
 • Mi dugult el? (vécé, mosogató, mosdó, kád, zuhanytálca, stb.)
 • Feltételezhetően, mitől dugulhatott el a lefolyó vezeték?
 • Csatornázott vagy emésztős a lefolyórendszer?
 • Próbálkoztak-e már házilagos megoldással? (vegyszer, mechanikus eszköz, stb).
 • Mekkora a cső átmérője? ( 32,40,50,63,110,125,160,200,250mm stb.)

Árak kalkulációt befolyásoló tényezők:

 • miben is van dugulás? ( vécé, mosdó, mosogató…)
 • milyen típusú a lakás? ( panel, családi ház… )
 • mennyi ideig tart a dugulás elhárítása
 • milyen eszközökre van szükség

Nagyobb munkák esetén e-mailben  árajánlatot adunk, aminek összegét rugalmasan alakítjuk ki. Kedvező Fix Árakon, jó minőségű, precíz munkát adunk át!

Hívásától számítva 1-2 órán belül megérkezünk, illetve igazodunk önhöz  (ahogy önnek a legkényelmesebb).

Ha önnek fontos a Hatékonyság és az Eredmény, akkor hívjon bizalommal!

Zérodugulás!

06-70/934-10-90

 

Duguláselhárítás Árak Budapesten

Duguláselhárítás Árak Pest Megyében

Duguláselhárítás Budapesten

Duguláselhárítás Árak Hétvégén

Duguláselhárítás Árak Ünnepnapokon

Duguláselhárítás Árak Fix Áron

Duguláselhárítás Árak Olcsón

Duguláselhárítás Árak Folyóméter Díj Nélkül

Duguláselhárítás Árak Akció

Duguláselhárítás Árak Gyorsan

Duguláselhárítás Áraink Tisztán

Duguláselhárítás Áraink Alapdíj Nélkül

duguláselhárítás árak, duguláselhárítás ár, dugulás ár, dugulás árak, duguláselhárítás árai, duguláselhárítások árai, duguláselhárítások árak, csatornatisztítás árak, csatornatisztítás ár, csatornatisztítási árak, csatornatisztítási árak Budapesten, csatornatisztítási árak Pest megyében, dugulások megszüntetés árai, duguláselhárítás Budapesten árak, duguláselhárítás árak Budapesten, duguláselhárítás árai Budapesten, dugulások elhárítás árai Budapesten, duguláselhárítás árak Pest megyében, duguláselhárítás Pest megyei árak, duguláselhárítások árai Pest megyében, lefolyótisztítás árak, lefolyótisztítás árai, lefolyótisztítás árak Budapesten, lefolyótisztítás árak Pest megyében

 

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.