Kapcsolat

Kapcsolat

Kapcsolat

Elérhetőség

Borkó József

ZÉRODUGULÁS

06-70/934-10-90

Üdvözlöm, a nevem Borkó József. Főállásban tűzoltóként dolgozom, kiegészítő tevékenységem pedig a duguláselhárítás minden fajtája. Egyéni vállalkozásként működünk. Célunk, hogy leendő megrendelőink a lehető legjobb szolgáltatást kapják.

Nem vagyok 30 sem 25 éve a szakmában, 2010 óta folytatom a vállalkozást, de ez idő alatt is sikerült nagyon sok olyan dolgot látnom hallanom ami bővítette szakmai tapasztalatomat és tudásomat.  Ezért úgy gondolom, hogy nincs az a dugulás, ami meglepetést tudna okozni. Legyen szó mosdóról, kádról, mosogatóról, vécéről, padlóösszefolyóról, fővezetékről. Rendelkezem többfajta spirálozógéppel, amellyel a legmakacsabb dugulásokat is el lehet hárítani.

A saját tulajdonú, korszerű nagy teljesítményű duguláselhárító, csatornatisztító gépeink a lehető leghatékonyabban, roncsolás, sérülés és bontás nélkül, tisztítják a lefolyó cső belső részeit, és hárítják el a dugulást!

Árainkat úgy képeztük, hogy tudjuk milyen a másik oldalon állni!

Ha kiérkezem egy munkaterületre, azaz az Ön lakásába, akkor törekszem  a körülményekhez képest a legtisztábban illetve a legprecízebben dolgozni és a hiba megállapítása után a lehető legrövidebb idő alatt megoldani a problémát. A duguláselhárítást minden esetben úgy végzem mintha a probléma a saját otthonomban lenne. Mivel önmagamra és a környezetem tisztaságára egyaránt igényes vagyok, így a munka elvégzése során igyekszem a lehető legkevesebb szennyeződést okozni. Hétvégén és ünnepnapokon is dolgozunk.

Vállalkozásunknak a legfontosabb, hogy a megrendelő mindig elégedett legyen!

Kapcsolat

Kapcsolat

 

 

Elérhetőség, Kapcsolat

Borkó József

06-70/934-10-90

Email: zerodugulas@gmail.com

 

Várom hívását, hogy megoldhassuk problémáját az ÖN igényeinek megfelelően!

Ha kérdése lenne, írjon nyugodtan a: zerodugulas@gmail.com email címre! Nálunk nincsenek kételyek és megválaszolatlan kérdések.

Pár ok, hogy miért válaszon minket:

  • Ingyenes kiszállás Budapesten (amikor önnek a legmegfelelőbb)
  • Megbízhatóság és rugalmasság
  • Tiszta, igényes munkavégzés
  • Kedvező árak
  • Nincs alapdíj
  • Nincs folyóméter díj
  • Nincs falbontás

Általában egy-két órán belül elkezdjük a duguláselhárítást, csatornatisztítás, lefolyótisztítást (de sokban függ, hogy épp merre dolgozunk)! A munkát minden esetben nagy körültekintéssel és legjobb tudásunk alapján végezzük.

Ha önnek fontos a Hatékonyság és az Eredmény, akkor hívjon bizalommal!

Zérodugulás az Ön duguláselhárítója a legjobb áron!

06-70/934-10-90

Áraink Alanyi Adó ( Áfa) Mentesek

Borkó József egyéni vállalkozó
Telefonszám: 06-70/934-10-90
email cím: zerodugulas@gmail.com
Székhely: Budapest 1173 Budapest Borsó u. 48
Adószám: 68128663-1-51

Tárhelyszolgáltatónk:
DiMa.hu Kft.
Iroda címe: 4026 Debrecen, Honvéd u. 1/A 1/1.
Székhelye: 4026 Debrecen, Honvéd u. 1/A 1/1.
Telefon: 06-52-322-121
Mobil: 06-30-661-3609
Fax: 06-52-500-312

 

Duguláselhárítás Kapcsolat Budapest

Duguláselhárítás Kapcsolat Pest Megye

Csatornatisztítás Budapest

Csatornatisztítás Pest Megye

Lefolyótisztítás Budapest

Lefolyótisztítás Pest Megye

 

duguláselhárítás, csatornatisztítás, lefolyótisztítás, duguláselhárítás kapcsolat Budapest, duguláselhárítás kapcsolat Pest megye, duguláselhárítás elérhetőség Budapest, duguláselhárítás elérhetőség Pest megye, csatornatisztítás kapcsolat Budapest, csatornatisztítás kapcsolat Pest megye, csatornatisztítás elérhetőség Budapest, csatornatisztítás elérhetőség Pest megye, lefolyótisztítás elérhetőség, lefolyótisztítás elérhetőség Budapest, lefolyótisztítás elérhetőség Pest megye

 

 

 

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.