WC dugulása

WC dugulása
5 (100%) 27 szavazat

WC dugulása

 

WC dugulása

WC dugulása

WC dugulása

 

WC dugulása- hogyan előzhetjük meg?

Ha a lakásban előforduló dugulásokat azok kellemetlensége szerint rangsorolnánk, akkor a toalett helyisége biztosan előkelő helyet foglalna el. Ez az a helyiség ugyanis, ami nélkülözhetetlen az ingatlanhasználathoz, és ha gond akad vele, akkor sajnos azt gyakran kíséri kellemetlen bűz is. Nem véletlen, hogy ilyenkor azonnali beavatkozást igényel a helyzet.

Aki megtapasztalta már a WC dugulás hátrányait, az biztosan úgy van vele, hogy mindent szeretne megtenni a megelőzés érdekében. A hangsúly a körültekintésen van, ugyanis ha nem dobálunk bele a toalettbe oda nem illő dolgokat, akkor kisebb az esélye a dugulásnak is. Természetesen fontos a rendszeres karbantartás, amihez néha elegendő egy kevés duguláselhárító folyadék toalettbe öntése. A szakemberek gyakran találkoznak egészen extrém esetekkel a WC dugulás kapcsán, de már az olyan hétköznapi dolgok is komoly gondokat okozhatnak, mint a nedves törlőkendők és a női higiéniai termékek. Legjobb, ha ezek számára rendszeresítünk a toalettben egy megfelelő méretű szemetest, így biztosan nem húzzuk majd le a problémás termékeket. Sajnos azonban még így is előfordulhat, hogy a háziasszonyok egyfajta mindent elnyelő szemetesként tekintenek a toalettre, és abba öntözik a romlott ételt, a használt olajt, vagy ami még rosszabb, a használt macskaalmot. Ezek komoly gondokat képesek előidézni, így helyük a szemetesben van!

A bűzön, a gusztustalan látványon és a funkcionális problémákon túl azért is odafigyelést igényel a WC, mert a folyamatos dugulások akár olyan nyomást is gyakorolhatnak a rendszerre, amely előbb vagy utóbb szétfeszíti a csöveket. Ha pedig ez megtörténik, akkor már csőtöréssel számolhatunk, s annak minden költségével a csőcserétől kezdve a helyreállító burkolásig. Ha tehát a toalett dugulás néhány házilagos próbálkozás után sem szűnik meg, akkor ne habozzunk, hívjunk szakembert!

Rendelkezünk többfajta spirálozógéppel, amellyel a legmakacsabb dugulásokat is el lehet hárítani. Az általunk használt saját tulajdonú, korszerű nagy teljesítményű duguláselhárító, csatornatisztító gépeink a lehető leghatékonyabban, roncsolás, sérülés és bontás nélkül, tisztítják a lefolyó cső belső részeit, és hárítják el a dugulást!

Ha ilyen vagy ehhez hasonló problémája van akkor nyugodtan hívjon és segítünk! Nálunk nincs folyóméter díj, vagy alapdíj, csak fix árak!

Nagyobb munkák esetén e-mailben  árajánlatot adunk, aminek összegét rugalmasan alakítjuk ki. Kedvező Fix Árakon, jó minőségű, precíz munkát adunk át!

Hívásától számítva 1-2 órán belül megérkezünk, illetve igazodunk önhöz (ahogy önnek a legkényelmesebb).

Ha önnek fontos a Hatékonyság és az Eredmény, akkor hívjon bizalommal!

06-70/934-10-90

Zérodugulás!

 

WC dugulása Budapesten

WC dugulása Pest megyében

WC dugulása Fejér megyében

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.