Csőtörés

Csőtörés
5 (100%) 21 szavazat

Csőtörés

Csőtörés

 

Csőtörés

Csőtörés

 

Mi a teendő csőtörés esetén?

Ha sorra vennénk a vízvezetékekkel kapcsolatos problémákat, akkor a csőtörés minden valószínűség szerint vezetné a listát. Nem csak az elfolyó víz terheli a családi kasszát ilyenkor, hanem a csőcsere, a szükségessé váló burkolási- és kőművesmunkák, sőt, akár az elázott szomszéd költségei is. A probléma tehát azonnali beavatkozást és segítséget igényel, így ha a falon vizes foltot tapasztalunk, vagy a padló kezd elázni, akkor azonnal csőtörésre kell gyanakodnunk. De mégis mi a helyzet akkor, ha nincs látható nyoma a problémának, mégis indokolatlanul magas vízdíjat fizetünk? Ilyenkor célszerű szakembert hívni, aki a kamerás cső-és csatornavizsgálathoz használt speciális felszerelésével gyorsan átvizsgálhatja a rendszert.

Ha mégis magunk észleljük az első jeleket, akkor a legfontosabb, hogy elzárjuk a vizet. Ezzel megakadályozhatjuk, hogy a csőtörés miatt elfolyó víz tetemes összeggel gyarapítsa a havi rezsiköltségeket. A vékony hajszálrepedésektől kezdve, a csőcsatlakozásoknál kialakuló repedéseken át egészen a teljes keresztmetszetben történő eltörésig sokféle csőtörés előfordulhat. A helyreállítás is ennek megfelelően alakul. Azzal mindenképpen számolni kell, hogy a cső-törés bontás nélkül biztosan nem orvosolható. A helyreállítás során szükség lehet a burkolatok cseréjére, a felbontott területen a kőművesmunka elvégzésére, betonozásra, de akár a kert egyes részein is szükség lehet a csövek láthatóvá tételére.

Amennyiben a cső-törés már nem új keletű, úgy az elfolyó víz kimoshatta alóla a talajt, és így előfordulhat, hogy a terhelés következtében teljes keresztmetszetében eltörik előbb vagy utóbb a cső. A szakmai közreműködés és a helyreállítás költségei mindig annak függvényében alakulnak, hogy hol, milyen jellegű és mértékű törés történt.

 

Cső-törés Budapest

Cső-törés Pest Megye

Duguláselhárítás Budapest, Duguláselhárítás Pest Megye, Duguláselhárítás Olcsón, Duguláselhárítás Fix Áron, Duguláselhárítás Alapdíj Nélkül, Duguláselhárítás Folyóméter Díj Nélkül, Csatornatisztítás Budapest, Csatornatisztítás Pest Megye, Csatornatisztítás Olcsón, Csatornatisztítás Fix Áron, Csatornatisztítás Alapdíj Nélkül, Csatornatisztítás Folyóméter Díj Nélkül, Lefolyótisztítás Budapest, Lefolyótisztítás Pest Megye, Lefolyótisztítás Olcsón, Lefolyótisztítás Fix Áron, Lefolyótisztítás Bontás Nélkül, Lefolyótisztítás Alapdíj Nélkül, lefolyótisztítás Folyóméter Díj Nélkül.

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.