WC lefolyó tisztítás házilag

WC lefolyó tisztítás házilag
5 (100%) 15 szavazat

WC lefolyó tisztítás házilag

 

WC lefolyó tisztítás házilag

 

Ha a lakásban előforduló dugulásokat azok kellemetlensége szerint rangsorolnánk, akkor a toalett helyisége biztosan előkelő helyet foglalna el. Ez az a helyiség ugyanis, ami nélkülözhetetlen az ingatlanhasználathoz, és ha gond akad vele, akkor sajnos azt gyakran kíséri kellemetlen bűz is. Nem véletlen, hogy ilyenkor azonnali beavatkozást igényel a helyzet.

Aki megtapasztalta már a WC dugulás hátrányait, az biztosan úgy van vele, hogy mindent szeretne megtenni a megelőzés érdekében. A hangsúly a körültekintésen van, ugyanis ha nem dobálunk bele a toalettbe oda nem illő dolgokat, akkor kisebb az esélye a dugulásnak is. Természetesen fontos a rendszeres karbantartás, amihez néha elegendő egy kevés duguláselhárító folyadék toalettbe öntése. A szakemberek gyakran találkoznak egészen extrém esetekkel a WC dugulás kapcsán, de már az olyan hétköznapi dolgok is komoly gondokat okozhatnak, mint a nedves törlőkendők és a női higiéniai termékek. Legjobb, ha ezek számára rendszeresítünk a toalettben egy megfelelő méretű szemetest, így biztosan nem húzzuk majd le a problémás termékeket. Sajnos azonban még így is előfordulhat, hogy a háziasszonyok egyfajta mindent elnyelő szemetesként tekintenek a toalettre. Abba öntözik a romlott ételt, a használt olajat, vagy ami még rosszabb, a használt macskaalmot. Ezek komoly gondokat képesek előidézni, így helyük a szemetesben van!

Sokszor már az egyszerű  pumpa is meghozza a várt eredményt. Második lehetőség, ha a felgyülemlett víz már elszivárog a kagylóból,  akkor egy vödör jó forró vízzel feltöltjük és elszivárgás után újra pumpálni kezdjük. Forró Víz :  már önmagában a nagyon meleg, forrásban lévő víz is megoldhatja a problémát. Előnye, hogy mindig van otthon, környezetbarát, és nem kell vegyszereket tölteni a lefolyóba. Nem a leghatékonyabb módszer, de egy próbát megér.

WC lefolyó tisztítás házilag

WC lefolyó tisztítás házilag

Napjainkban egyre több a környezettudatos termék. Így ha nem szeretné mérgezni környezetét és kockáztatni egészségét, akkor megtalálhatja a természetes anyagokból készült praktikus megoldásokat és elkerülheti, hogy a lefolyótisztítás sósavval történjen!

WC lefolyó tisztítás házilag

WC lefolyó tisztítás házilag otthon

WC lefolyó tisztítás házilag Budapesten

WC lefolyó tisztítás házilag Pest megyében

WC lefolyó tisztítás házilag gyorsan egyszerűen olcsón

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.