Eldugult lefolyó tisztítása házilag

Eldugult lefolyó tisztítása házilag
5 (100%) 21 szavazat

Eldugult lefolyó tisztítása házilag

 

Eldugult lefolyó tisztítása házilag

A lefolyó dugulása soha sem jön jókor legfőképpen nem hétvégén, vagy épp az ünnepek előtt vagy közben. Dugulás bárhol előfordulhat a szennyvízlefolyókban és a gyűjtőcsatornákban is. A lefolyócsövek oldalán lerakódó vízkő miatt egy idő után annyira beszűkül a cső, hogy már semmi sem tud átjutni rajta. De ott van még az olaj, zsír, ételmaradék emberi vagy állati szőr, egészségügyi betétek, nedves papírtörlők, játékok és minden más egyéb apró tárgy ami a vezetékbe belefér de a kanyarok miatt távozni már nem igazán tud.

Nem kell azonban rögtön a telefonért nyúlni, ha nem folyik le a víz a mellékhelyiségben vagy a kádban: először vessen be néhány jól ismert házi praktikát, melyek sok lefolyót mentettek már meg az évek során!

Eldugult lefolyó tisztítása házilag

Mosdóknál, mosogatóknál, piszoárnál az első és legfontosabb dolog, hogy ellenőrizze a szifont! Ez közvetlenül alattuk helyezkedik el. Ma már nagyon sok különböző típus létezik. De nagy átlagban így néznek ki.

Eldugult lefolyó tisztítása házilag

Eldugult lefolyó tisztítása házilag

A zuhanytálcánál a kádnál a WC-nél ez a módszer nem alkalmazható mivel ott nem férünk hozzá a szifonhoz. Kivéve ha felülről tisztítható kivehető kosarú a zuhanytálca szifonja. Itt meg lehet próbálni a WC pumpát, valamint a zuhanyfej lecsavarásával a forró vizes átmosást. A forró víz nagyon sok esetben tud segíteni!

Eldugult lefolyó tisztítása házilag

  • Forró Víz :  már önmagában a nagyon meleg, forrásban lévő víz is megoldhatja a problémát, előnye, hogy mindig van otthon, környezetbarát, és nem kell vegyszereket tölteni a lefolyóba. Nem a leghatékonyabb módszer, de egy próbát megér.

Eldugult lefolyó tisztítása házilag

  • Ecet és Forró víz : Öntsünk fél liter ecetet majd egy liter forró vizet a lefolyóba, majd fedjük le a lefolyó nyílását. 20-30 perc múlva öblítsük át forró vízzel és ha szükséges a folyamatot ismételjük meg.

A szódabikarbóna és az ecet általános, a konyhában is megtalálható szerek, nagy segítséggel szolgálhatnak és környezetbarát módon tudják megoldani a dugulást. Használatukkal pénzt is spórolhatunk, hiszen nem kell megvásárolnunk a kereskedelemben kapható drága vegyi anyagokat.

Ha ezen praktikák közül egyik sem válik be vagy komolyabb a dugulás és házilag már nem lehet megoldani akkor hívjon és segítünk! Az általunk használt saját tulajdonú, korszerű nagy teljesítményű duguláselhárító, csatornatisztító gépeink a lehető leghatékonyabban, roncsolás, sérülés és bontás nélkül, tisztítják a lefolyó cső belső részeit, és hárítják el a dugulást! Nincs folyóméter és kiszállási díj csakis Fix Árak!

 

Zérodugulás a legjobb áron Budapesten és Pest megyében! Az Ön Duguláselhárítója!

06-70/934-1090

 

Eldugult lefolyó tisztítása házilag gyorsan

Eldugult lefolyó tisztítása házilag egyszerűen

Eldugult lefolyó tisztítása házilag olcsón

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.