Padlóösszefolyó duguláselhárítás ára

Padlóösszefolyó duguláselhárítás ára
5 (100%) 4 szavazat

Padlóösszefolyó duguláselhárítás ára

 

Padlóösszefolyó duguláselhárítás ára

 

Budapesten és Pest megyében fix áron!

06-70/934-1090

 

A fürdőhelyiségekben megtalálható padlóösszefolyók dugulását, nagyon sokszor a fürdőkádba kerülő hosszú haj valamint az emberi testszőrzet okozza, de nem ritka ha van házi kedvenc akkor az ő fürdetésükből eredő szőr vagy a szoba növények zuhanyzásakor kimosódó föld által okozott dugulás sem. Ehhez még hozzá jöhetnek a szappan darabok, tusfürdők hatására összeállt hajcsomó, valamint minden más egyéb olyan tárgy ami csak véletlenül kerül a lefolyóvezetékbe. Az összefolyók szifonjai sok esetben a földön helyezkednek el és lényegében nyitott a teteje, így könnyen belekerülhetnek nem odavaló tárgyak. A felmosásnál össze gyűlt kosz, illetve minden más apró dolog ami a fürdőszobában megfordul.

Padlóösszefolyó duguláselhárítás ára

Padlóösszefolyó duguláselhárítás ára

Rendelkezem többfajta spirálozógéppel, amellyel a legmakacsabb dugulásokat is el lehet hárítani a lehető leghatékonyabban, roncsolás, sérülés és bontás nélkül, tisztítják a lefolyó cső belső részeit, és hárítják el a dugulást!

 

Padlóösszefolyó duguláselhárítás ára Budapesten

10.000,- forint fix áron

Padlóösszefolyó duguláselhárítás ára Pest megyében

10.000,- forint + kiszállási díj településtől függően

 

Nincs tól – ig ár, csakis fix árakkal dolgozom. Nincs plusz folyóméter díj, nincs plusz alapdíj és nincs meglepetés! Nincsenek rejtett költségek csak az itt megtalálható fix árak, hogy ne kelljen aggódnia.

További Duguláselhárítás árak ide kattintva érhetők el. Az árak alanyi adó mentesek!

 

Általában egy-két órán belül elkezdem a duguláselhárítást! Mindig pontosan betartom a megbeszélt időpontokat és a munkát minden esetben nagy körültekintéssel végzem. Természetesen az időpont függ attól is, hogy épp merre dolgozom. A duguláselhárítás során igyekszem a lehető legkevesebb szennyeződést okozni. A munkát minden esetben bontás nélkül végzem.

 

A dugulás soha sem jön jókor, de ha önnek fontos a hatékonyság és az eredmény, megfizethető áron, akkor hívjon és megoldom a dugulással kapcsolatos problémáját!

 

Borkó József e.v.

06-70/934-1090

Padlóösszefolyó duguláselhárítása fix áron Budapesten.

Padlóösszefolyó duguláselhárítása fix áron Pest megyében.

Padlóösszefolyó duguláselhárítása a legkedvezőbb áron Budapesten és Pest megyében, bontás nélkül a hét minden napján – Zérodugulás.

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.