Lefolyó tisztítás

Lefolyó tisztítás
5 (100%) 21 szavazat

Lefolyó tisztítás

 

Lefolyó tisztítás

A lefolyó dugulása soha sem jön jókor legfőképpen nem hétvégén, vagy épp az ünnepek előtt vagy közben. Dugulás bárhol előfordulhat a szennyvízlefolyókban és a gyűjtőcsatornákban is. A lefolyócsövek oldalán lerakódó vízkő miatt egy idő után annyira beszűkül a cső, hogy már semmi sem tud átjutni rajta. De ott van még az olaj, zsír, ételmaradék emberi vagy állati szőr, egészségügyi betétek, nedves papírtörlők, játékok és minden más egyéb apró tárgy ami a vezetékbe belefér de a kanyarok miatt távozni már nem igazán tud.

Ha szerencsénk van, akkor a házi praktikákkal sok ezer forintot spórolhatunk. De mi van akkor ha nem? Ha például a mosogató bekötése 10, 15, vagy 20 méteres távolságra van, vagy a főlefolyóban lévő dugulás makacsabb és nem segít a forró víz? Arról nem is beszélve, hogy a házilagosan összeeszkábált csőgörénnyel fokozhatjuk is a meglévő bajt, és több kárt tehetünk mint hasznot.

Ha a probléma nagyobb, a dugulás mélyebben van és makacsabb akkor jön szóba a gépi spirálozás. A mosogatók lefolyójába általában 16mm-es spirált teszünk amit egy a mai kornak megfelelő elektromos gép forgat. A legelső spirál végére felhelyezzünk a megfelelő fejet ( villás, görbített, lapátfejű ) majd végig tisztítjuk a lefolyócső belsejét. A nagyobb átmérőjű lefolyókba 22mm-es spirált teszünk, aminek a végére szintén fejeket helyezünk fel. Ezek a fejek nem roncsolják a lefolyócső belső falát. Majd miután ez megtörtént forró vízzel átöblítjük. Az egész folyamat nem tart tovább egy óránál.

A duguláselhárító szakemberek rendelkeznek az erre a célra kifejlesztett megfelelő berendezésekkel, azaz a lefolyótisztító gép több fajtájával és típusával is. Vállalkozásunk is rendelkezik ilyen gépparkkal.

Lefolyó tisztítás

Lefolyó tisztítás

Minden esetben számlát adunk. Fix áron dolgozunk így nem kell aggódni, hogy meglepetés éri. ( nincs rejtett plusz költség )

 

Lefolyó tisztítás Budapesten és Pest megyében!

Alapdíj és Folyóméter Díj Nélkül!

Olcsón és Fix Áron!

Borkó József

06-70/934-1090

Lefolyó tisztítás Budapesten és Pest megyében akár 1 órán belül!

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.