Lefolyó elzáródás

Lefolyó elzáródás

 

Lefolyó elzáródás

 

Sok lakásban, házban előfordult már kisebb nagyobb dugulás. Ezek a lefolyó elzáródások több ok miatt is kialakulhatnak. Nem megfelelő hőmérsékletű és mennyiségű víz. Mosogatóba került olaj, zsír sokasága. Vécékbe dobott nedves papírtörlők. Valamint a rosszul kivitelezett lefolyó rendszerek és a szűk átmérők. De lehet, hogy csak egyszerűen elöregedtek a lefolyó rendszerek és ezáltal a lefolyó elzáródás kialakul. Ha szerencsénk van ezeket a dugulásokat házilagos módszerekkel sikerülhet elhárítani, de természetesen ez függ a szennyeződés mértékétől.

Azonban ha nem sikerül ezeket a dugulásokat megoldani forró vízzel vagy tisztítószerekkel, esetlegesen házi csőgörénnyel akkor minden esetben duguláselhárító szakembert kell hívni. A házi csőgörénnyel óvatosan kell bánni mert előfordulhat a nem megfelelő használatnál, hogy a spirál vége visszafordul és a lefolyóba szorul. Ezután nincs más megoldás mint a bontás. Átlagban 2-8 ezer forint egy ilyen spirál még egy duguláselhárítás 10-20 ezer forint között van. Egy bontásos helyreállítás azonban ennek a többszöröse, szóval nem érdemes kockáztatni mert több kárt tehetünk mint hasznot.

Lefolyók duguláselhárítása

Duguláselhárító szakember keresésnél több szempontot is figyelembe kell venni. A szakember rendelkezik-e referenciával. Milyen területen dolgozik, egész Budapest és Pest megye vagy csak adott városban, kerületben, községben hárítja el a dugulást? Milyen gépekkel dolgozik a szakember? Számlaképes? És persze nem utolsó sorban milyen áron? Van-e kiszállási díj, alapdíj, folyóméter díj? Vállal-e garanciát a munkájára, és ha igen mennyi időt?

A duguláselhárítás, megszüntetése – elhárítása, időben függ attól, hogy milyen jellegű a dugulás. Egy egyszerűbb padlóösszefolyó duguláselhárítás kb. 45 perc. Itt is mint az összes lefolyónál az időt sokban befolyásolja a rendszer kivitelezése. Van könnyebben hozzáférhető és nehezen szétszedhető padlóösszefolyó. Még az egyik szétszerelése lehet 2 perc addig a másik általában régebbi lehet 10-20 perc is. Egy mosogató lefolyó elzáródás megszüntetése kb. 1 – 1,5 óra. Egy vécévezeték lefolyó elzáródás vécécsésze leszedésével kb. 2óra. Egy alap, fővezeték duguláselhárítása 1 – 2,5 óra.

Lefolyó elzáródás

Lefolyó elzáródás

Duguláselhárítás Lefolyótisztítás Budapesten és Pest megyében becsületes korrekt munkavégzéssel kedvezményes áron.

06-70/934-1090

Zérodugulás

 

 

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.