Zuhanytálca szifon tisztítása

Zuhanytálca szifon tisztítása
5 (100%) 12 szavazat

Zuhanytálca szifon tisztítása

 

Zuhanytálca szifon tisztítása

 

A fürdőhelyiségek dugulását nagyon sokszor a hosszú haj valamint az emberi testszőrzet okozza. De nem ritka, ha van házi kedvenc akkor az ő fürdetésükből eredő szőr. Vagy a szoba növények zuhanyzásakor ki mosódó föld által okozott dugulás sem. Ehhez még hozzá jöhetnek a szappan darabok, tusfürdők hatására összeállt hajcsomó, valamint minden más egyéb olyan tárgy ami csak véletlenül kerül a lefolyóvezetékbe.

Zuhanytálca szifon tisztítása

Zuhanytálca szifon tisztítása

A zuhanytálca szifonnál is fenn áll ezen dugulások egyike vagy akár mindegyik. Ilyen esetekben érdemes megpróbálni a jól bevált házi módszereket. A zuhanytálca szifon tisztítása többféle módon is történhet. Először próbáljuk a jól bevált forró vizet. Ha a szifon szennyezettsége elenyésző akkor már ez a megoldás is segíthet. Ha nem akkor jöhet a következő lépés. Emeljük ki a szifont, majd forró vízzel jól tisztítsuk meg. Ha van rá lehetőség akkor ezeket a folyamatokat gumikesztyűben végezzük. Ugyanis sok baktérium is megülhet ezeken a helyeken. Ezután csavarjuk le a zuhanyrózsát és próbáljuk meg minél nagyobb nyomással átmosni a lefolyóvezetéket. Ha szükséges akkor ecetet is önhetünk bele, majd ezután jöhet ismét a forró vizes öblítés.

Fontos!!! Zuhanytálca szifon tisztításánál Ne próbáljunk semmilyen vezetéket, drótot más egyéb házilag gyártott olyan tárgyat a lefolyóba dugni amiről azt hisszük segíthet megtisztítani a lefolyót. Ha nem vigyázunk, könnyen nagyobb kárt tehetünk mint hasznot. Beleszorul, beletörik és már nem segíthet semmi más csak a bontás. Nem mindegy, hogy 10.000 forintos költség helyett 30.000 – 100.000 forint a kiadás!

 

A nevem Borkó József és 8 éve folytatom másodtevékenységként a duguláselhárítást. Találkoztam sok olyan dugulással, helyzettel ami bővítette szakmai tapasztalatomat és tudásomat. Budapesten és Pest megyében egyaránt dolgozom. Saját tulajdonú, nagy teljesítményű elektromos gépekkel dolgozom. A duguláselhárítást minden esetben bontás nélkül végzem. Áraim fixek és nagyon kedvezőek. Nem dolgozom alapdíjjal, sem folyóméter díjjal és Budapesten a kiszállás is ingyenes. A munka végeztével minden esetben ( alanyi adómentes ) számlát állítok ki és a munkámra garanciát vállalok.

 

Duguláselhárítás a hét minden napján, megfizethető áron!

Zérodugulás az Ön duguláselhárítója!

06-70/934-1090

Ha csak kérdése lenne, hívjon nyugodtan és ha tudok segítek!

 

 

Zuhanytálca szifon tisztítása Budapesten

Zuhanytálca szifon tisztítása Pest Megyében

Zuhanytálca szifon tisztítása Olcsón

Zuhanytálca szifon tisztítása Fix áron

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.