Padlóösszefolyó

Padlóösszefolyó
5 (100%) 20 szavazat

Padlóösszefolyó

 

Padlóösszefolyó

 

Eldugult a padlóösszefolyó? Akkor Ön jó helyen jár!

Az összefolyók szifonjai sok esetben a földön helyezkednek el és lényegében nyitott a teteje, így könnyen belekerülhetnek nem odavaló tárgyak. A felmosásnál össze gyűlt kosz, illetve minden más apró dolog ami a fürdőszobában megfordul. A padlóösszefolyók lefolyóvezetékei sajnos elég hamar eldugulnak, mivel elég sűrűn van használva, hiszen a tisztálkodás mindennapos. A padlóösszefolyók dugulását nagyon sokszor a hosszú haj valamint az emberi testszőrzet, de nem ritka ha van házi kedvenc akkor az ő fürdetésükből eredő szőr vagy a szoba növények zuhanyzásakor ki mosódó föld által okozott dugulás sem. Ehhez még hozzá jöhetnek a szappan darabok, tusfürdők hatására összeállt hajcsomók, valamint minden más egyéb olyan dolog ami csak véletlenül kerül a lefolyóvezetékbe. Az idő előrehaladtával a vízkő is gondot okozhat ezekben a lefolyókban.

A padlóösszefolyónak a dugulás jelei:

  • csatornaszag

  • bűz

  • lassú vízelfolyás, szivárgás

  • padlóösszefolyóból kijön a víz

  • zuhanynál, fürdőkádnál visszajön a mosdó víz

Padlóösszefolyó duguláselhárítás

Padlóösszefolyó duguláselhárítás

 

Vállalkozásunk rendelkezik többfajta spirálozógéppel, amellyel a legmakacsabb dugulásokat is el lehet hárítani. Az általunk használt saját tulajdonú, korszerű nagy teljesítményű duguláselhárító, csatornatisztító gépeink a lehető leghatékonyabban, roncsolás, sérülés és bontás nélkül, tisztítják a lefolyó cső belső részeit, és hárítják el a dugulást! Általában egy-két órán belül elkezdem a duguláselhárítást, de sokban függ attól is, hogy épp merre dolgozom! Mindig pontosan betartom a megbeszélt időpontokat és a munkát minden esetben nagy körültekintéssel végzem. Ha esetleg dugóba kerülnék vagy nehezen találok parkolóhelyet, azt mindig jelzem az ügyfeleknek.

A munkát minden esetben bontás nélkül végzem!

Az árak alanyi adó mentesek!

Nincs tól – ig ár, csakis fix árakkal dolgozom. Nincs plusz folyóméter díj, nincs plusz alapdíj és nincs meglepetés!

A dugulás soha sem jön jókor, de ha önnek fontos a hatékonyság és az eredmény, megfizethető áron, akkor hívjon és megoldom a dugulással kapcsolatos problémáját!

Borkó József e.v.

06-70/934-1090

 

Duguláselhárítás Budapesten és Pest megyében olcsón és fix áron, rejtett plusz költségek nélkül. Pest megyei kiszállási díjainkat megtalálja az áraknál.

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.