Nyári Duguláselhárítás

Nyári Duguláselhárítás
5 (100%) 19 szavazat

Nyári Duguláselhárítás

Nyári Duguláselhárítás

 

Lefolyótisztítás Csatornatisztítás Duguláselhárítás

Nyáron még fontosabb, hogy a lefolyók tiszták legyenek!

06-70/934-1090

Zérodugulás!

 

Nyári Duguláselhárítás

Nyári Duguláselhárítás

 

Duguláselhárítás: nyáron különösen fontos!

Vannak olyan feladatok, melyekre a tikkasztó nyári napokon kiemelt figyelmet érdemes fordítani. Miként az elkészült ételeket sem célszerű sokáig hűtőn kívül tárolni, éppen úgy az ingatlanban előforduló dugulásokat sem hanyagolhatjuk el. A melegben a lefolyóból ilyenkor fokozottan terjeng a bűz, és sajnos nem mehetünk el az előforduló fertőzésveszély mellett sem. Ez különösen a konyha és a toalett esetében problémás, de a fürdőszobában sem hasznos, ha a szennyvíz nem folyik le a csapból.

A duguláselhárítás teendőivel nyáron tehát nem várhatunk, hiszen ezen akár saját és szeretteink egészsége is múlhat. A konyhai mosogató esetében az ételmaradékok a melegben azonnal bomlásnak indulnak, s ha ezeket leengedjük a lefolyóban, akkor nem csak bűzzel, de hamarosan valószínűleg dugulással is találkozhatunk. Az edények mosogatásra való előkészítése akkor is nagyon fontos, ha mosogatógép könnyíti meg munkánkat. Kizárólag ételmaradékoktól mentes edényeket szabad belehelyezni a berendezésbe, ellenkező esetben nem csak annak eldugulásával, de meghibásodásával is számolhatunk. Érdemes a gyakori takarításra és fertőtlenítésre is odafigyelni ebben a helyiségben, ezzel elejét vehetjük a fertőzéseknek és az azokkal sokszor együtt járó ételmérgezéseknek, gyomorbántalmaknak.

Talán felesleges is említeni a toalettet, amely az év más időszakaival összehasonlítva a nyári forróságban még nagyobb körültekintést igényel. Vannak, akik a csésze szélére akasztható tisztítógolyókra esküsznek, mások fertőtlenítőszert öntöznek bele. Mindez a rendszeres tisztítással együtt általában elegendőnek szokott bizonyulni ahhoz, hogy elkerüljük a bűzt és a fertőzésveszélyes helyzeteket, de a dugulás ellen más eszközökkel is érdemes harcolni. Fontos, hogy női higiéniai termékeket, használt macskaalmot, vagy olajos ételeket semmiképpen ne öntsünk a csészébe. Hasonló a helyzet a nedves törlőkendőkkel is, melyek nem áznak szét a WC papírhoz hasonlóan, és komoly dugulásokat okozhatnak. Ügyeljünk közvetlen környezetünkre és szanitereinkre a nyári forróságban is, és így elkerülhetjük a duguláselhárítás szükségességét!

Nyári Duguláselhárítás Budapesten

Nyári Duguláselhárítás Pest Megyében

Nyári Duguláselhárítás Olcsón

Nyári Duguláselhárítás Fix Áron

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.