Lefolyótisztító gép

Lefolyótisztító gép
5 (100%) 13 szavazat

Lefolyótisztító gép

 

Lefolyótisztító gép

 

A lefolyó dugulása soha sem jön jókor! Ilyen esetekben mielőtt szakembert hívnánk, megpróbáljuk saját magunk orvosolni a problémát. Több kevesebb sikerrel. Ha a dugulás kisebb és viszonylag rövid távolságon belül van akkor a házilagos módszerekkel sikerülhet is a dugulás elhárítása. Gondoljunk csak az ecet és a forró víz kombinációjára, vagy a pumpára, esetlegesen a boltokban kapható pár ezer forintos csőgörényre. Ha szerencsénk van, akkor ezek segítségével sok ezer forintot spórolhatunk. De mi van akkor ha nem? Ha például a mosogató bekötése 10, 15, vagy 20 méteres távolságra van, vagy a főlefolyóban lévő dugulás makacsabb és nem segít a forró víz? Arról nem is beszélve, hogy a házilagosan összeeszkábált csőgörénnyel fokozhatjuk is a meglévő bajt, és több kárt tehetünk mint hasznot. 

A duguláselhárító szakemberek rendelkeznek az erre a célra kifejlesztett megfelelő berendezésekkel, azaz a lefolyótisztító gép több fajtájával és típusával is. Vállalkozásunk is rendelkezik ilyen gépparkkal.

 

Lefolyótisztító gép: Rothenberger R600

Lefolyótisztító gép

Lefolyótisztító gép

 

Ez egy elektromos berendezés amire ugyanúgy vonatkoznak a biztonságos munkavégzés szabályai mint más elektromos berendezésekre. Használatánál ügyelni kell a környezeti hatásokra mint például az eső, nedves nyirkos, tűz és robbanásveszélyes helyek. Használatához megfelelő öltözet és kesztyű szükséges, valamint egyéni védőeszközök mint például munkavédelmi szemüveg és védőmaszk.

Rothenberger R 600-as lefolyótisztító gép műszaki adatai:

 • hálózati feszültség 230-240 V, 50hz
 • névleges felvételi teljesítménye 690 W
 • súlya 21 kg
 • spirálméret 16/22mm (tartozékkal 8/10mm)
 • maximum munkahossza 60 méter
 • zajszint használat során 75 – 86 dB (társasházban éjszakai használatra nem ajánlott)
 • védelem IP X4

Ez a lefolyótisztító gép 20-mm – 150-mm-es csőátmérőjű csövek tisztítására alkalmas. A csőtisztító gépet rövid idejű használatra tervezték, maximum 15 percig szabad csak megszakítás nélkül használni. A használata során fellépő vibráció mértéke függ a dugulás típusától a használt spirál méretétől. Dugulástól függően különböző fejeket lehet rögzíteni a spirálon.

 • Egyenes fúró: a dugulás jellegének felderítéséhez
 • Buzogányfúró: a rugalmassága, hajlékonysága alapján textil és cellulóz okozta kisebb duguláshoz használható, a buzogányforma megkönnyíti az előrehatolást a szűk ívcsövekben
 • Tölcsérfúró: célzottan a textil és cellulóz okozta dugulásoknál használják, a tölcsérformának nagy a hatóterülete és jól használható a csőben maradt spirálok visszahozására is
 • Villás vágófej: zsíros lerakodások kidörzsöléséhez vagy rongyok és hasonló anyagok felaprításához, valamint gyökér vágásához használható
 • Lapátfejű fúró: ív alakú fej ami az eliszaposodott vagy elhomokosodott lerakodásokhoz való

 

Vállalkozásunk ilyen géppel is rendelkezik a makacsabb dugulások elhárítása érdekében. A Rothenberger R 600-as lefolyótisztító gép napjaink egyik legmodernebb duguláselhárító gépe.

 

Zérodugulás az Ön duguláselhárítója!

Hívjon bizalommal és megoldjuk dugulással kapcsolatos problémáját!

06-70/934-1090

Borkó József e.v.

Nincs alapdíj, nincs folyóméter díj, nincs falbontás!

Csak garantáltan kedvező és fix árak!

 

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.