Hogyan keressünk duguláselhárítót

Hogyan keressünk duguláselhárítót
5 (100%) 11 szavazat

Hogyan keressünk duguláselhárítót

 

Hogyan keressünk duguláselhárítót

Szinte minden háztartásban előfordult már, hogy eldugult a lefolyó. Legyen szó mosdóról, mosogatóról, kádról, zuhanyzóról, vagy épp a fővezetékről. Idővel sajnos még a legjobb lefolyó rendszerek is eldugulhatnak. Ilyen esetben próbálkozhatunk házilagos módszerekkel. Ecet, forró víz, lefolyótisztító szerek, pumpa. Azonban ha a dugulás komolyabb akkor az már szakembert kíván.

Mi alapján keressünk duguláselhárító szakembert?

Ebben próbálok most Önnek segítséget nyújtani.

Több szempontot is figyelembe kell venni, mielőtt döntünk valaki mellett!

Első és legfontosabb az ár. Mielőtt telefonálna győződjön meg az árakról. Hasonlítsa össze őket. Itt máris sok mindent le tud szűrni. Óriási különbségeket is tapasztalhat, ugyanarra a duguláselhárításra. Természetesen sok szolgáltató csak telefonon keresztül ad árajánlatot, miután a gond le lett írva neki. Az ajánlat kérésnél mindig kérdezzen rá, hogy az ár amit adott az mindent tartalmaz, vagy felmerülhetnek plusz költségek? Szifont leszereli majd miután végzett vissza is szereli? A vécécsészét leszedi majd a munka végeztével vissza teszi? Van-e kiszállási díj, ha igen mennyibe kerül? Van-e folyóméter díj, ha igen mennyibe kerül? Van-e alapdíj, ha igen mennyibe kerül? Az ár amit adott az bruttó vagy nettó ár? Nem örülne neki, ha a helyszínen közölnék, hogy számla ellenében plusz 27% -ot hozzá számolnak. Szóval az ár igenis fontos!

Hogyan keressünk duguláselhárítót

Hogyan keressünk duguláselhárítót

Mindig kérdezze meg, hogy mi a helyzet akkor ha a dugulást nem tudják elhárítani, akkor mi az az összeg amit fizetni kell?

Második a referencia. Ha a duguláselhárító szakember ért a munkájához, akkor arról biztos fog találni ajánlást vagy értékelést, bármiféle referenciát. Legyen szó internetes értékelésről vagy ismerős általi ajánlásról. Mindenki örülne ha megbízható, becsületes szakembert engedhetne be az otthonába.

A duguláselhárító cégek, vállalkozások internetes oldalain sok információ megtalálható, ha szerencsénk van persze. Továbbá adatok amik elengedhetetlenek a vállalkozás működéséhez. Név, cím, elérhetőség, adószám, jó esetben még fotót is találunk.

Ne hagyja, hogy átverjék! Mindig tájékozódjon és jól nézzen körül. Előfordul, hogy a tájékozódása akár 10-20 ezer forintot is ér.

Ha kérdés merülne fel Önben, akkor nyugodtan hívjon és ha tudok segítek, legyen szó bármilyen duguláselhárítással kapcsolatos dologról!

06-70/934-10-90

Borkó József e.v.

Zérodugulás

 

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.