Duguláselhárítás korrekt áron

Duguláselhárítás korrekt áron
5 (100%) 10 szavazat

Duguláselhárítás korrekt áron

 

Duguláselhárítás korrekt áron

 

Budapesten és Pest megyében

Olcsón és fix áron

 

Az eldugult lefolyó számos problémát jelenthet a konyhában, a fürdőszobában és a mellékhelyiségben egyaránt. Ha nem folyik le rendesen a víz, nem tudjuk kényelmesen használni az adott helyiséget, kellemetlen szagok is jelentkezhetek, illetve a mosogatóban vagy a mosdóban úszkáló ételmaradékok vagy hajszálak sem nyújtanak szép látványt. A dugulást általában a mosogató, a vécé, a mosdó, a kád vagy a zuhanyzó lefolyójába került valamilyen idegen anyag, vízkő, hajszál, köröm vagy bőrdarabok, mosogató vagy mosószer maradványok, a lefolyóba esett apró tárgyak ékszerek, gyermekjátékok is okozhatják.

Ha a házi praktikák nem oldják meg a dugulást akkor érdemes szakembert hívni. Na de mennyibe kerül és honnan tudja, hogy jó szakember az akit talált?

Duguláselhárítás kedvező áron

A Duguláselhárítás Árak kialakításakor a fizetendő összegre odafigyeltünk, mivel a gyors és hatékony megoldáson kívül mai világunk, életünk fontos szempontja a megfizethető ár.
Így a Duguláselhárítás Árakat a minőségi és gyors szolgáltatás mellett megfizethetően és családbarát módon alakítottuk ki. Tudjuk milyen a másik oldalon állni ami az árainkon is mutatkozik. Minden duguláselhárítás más és más, és ezért van, hogy az árképzés is változó. Nem mindegy, hogy az adott dugulás hol van és mekkora, milyen eszközökre van szükség, illetve mennyi időt, energiát vesz igénybe. Nem lehet összehasonlítani egy mosogató duguláselhárítást és egy padlóösszefolyó duguláselhárítást.

Duguláselhárítás korrekt áron

Duguláselhárítás korrekt áron

 

Pár ok, hogy miért válasszon minket:

  • Megbízásainkat olcsón és Budapesten kiszállási költség nélkül végezzük.
  • Duguláselhárítás áraink versenyképesek.
  • Bármikor hívhatóak vagyunk.
  • Odafigyelünk a tisztaságra, mindig eltakarítjuk az estlegesen általunk okozott szennyeződést.
  • Fontos számunkra a pontosság, a megbeszélt időpontban ott vagyunk a helyszínen, ha esetleg dugóba kerülnénk, vagy nem találunk könnyen parkolóhelyet, természetesen telefonon tájékoztatjuk a megrendelőt késésünkről.
  • Lábvédőt használunk, hogy lakását ne szennyezzük.
  • Duguláselhárító gépeink mindig tiszták.
  • Nálunk nincs plusz alapdíj vagy folyóméter díj.

 

Első a munka és az elégedett ügyfél!

Árainkat ide kattintva találja.

Borkó József – Zérodugulás a legjobb áron!

Duguláselhárítás korrekt áron!

06-70/934-1090

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.