Duguláselhárítás gyorsan és olcsón

Duguláselhárítás gyorsan és olcsón
5 (100%) 9 szavazat

Duguláselhárítás gyorsan és olcsón

 

Duguláselhárítás gyorsan és olcsón

 

Budapesten és Pest megyében!

06-70/934-1090

 

A lefolyó dugulása soha sem jön jókor legfőképpen nem hétvégén, vagy épp az ünnepek előtt vagy közben. Dugulás bárhol előfordulhat a szennyvízlefolyókban és a gyűjtőcsatornákban is. A lefolyócsövek oldalán lerakódó vízkő miatt egy idő után annyira beszűkül a cső, hogy már semmi sem tud átjutni rajta. De ott van még az olaj, zsír, ételmaradék emberi vagy állati szőr, egészségügyi betétek, nedves papírtörlők, játékok és minden más egyéb apró tárgy ami a vezetékbe belefér de a kanyarok miatt távozni már nem igazán tud.

Az eldugult lefolyó számos problémát jelenthet a konyhában, a fürdőszobában és a mellékhelyiségben egyaránt. Ha nem folyik le rendesen a víz, nem tudjuk kényelmesen használni az adott helyiséget, kellemetlen szagok is jelentkezhetek, illetve a mosogatóban vagy a mosdóban úszkáló ételmaradékok vagy hajszálak sem nyújtanak szép látványt. A dugulást általában a mosogató, a vécé, a mosdó, a kád vagy a zuhanyzó lefolyójába került valamilyen idegen anyag, például vízkő, hajszál, köröm vagy bőrdarabok, mosogató vagy mosószer maradványok, a lefolyóba esett apró tárgyak ékszerek, gyermekjátékok is okozhatják.

Az általunk használt saját tulajdonú, korszerű nagy teljesítményű duguláselhárító, csatornatisztító gépeink a lehető leghatékonyabban, roncsolás, sérülés és bontás nélkül, tisztítják a lefolyó cső belső részeit, és hárítják el a dugulást!

Duguláselhárítás gyorsan és olcsón

Duguláselhárítás gyorsan és olcsón

A Duguláselhárítás Árak kialakításakor a fizetendő összegre odafigyeltünk, mivel a gyors és hatékony megoldáson kívül mai világunk, életünk fontos szempontja a megfizethető ár.
Így a Duguláselhárítás Árakat a minőségi és gyors szolgáltatás mellett megfizethetően és családbarát módon alakítottuk ki.

Nem dolgozunk tól-ig árakkal, csakis fix árak vannak. Nincs plusz folyóméter díj, nincs plusz alapdíj, ezáltal nincs meglepetés!

Duguláselhárítás árak ide kattintva érhetők el. Az árak alanyi adó mentesek!

Pár ok, hogy miért válasszon minket:

  • Megbízásainkat fix áron vállaljuk így nem éri meglepetés.
  • Nincs folyóméter díj, nincs alapdíj.
  • Duguláselhárítás áraink versenyképesek.
  • Minden esetben számlát adunk.
  • Odafigyelünk a tisztaságra, mindig eltakarítjuk az estlegesen általunk okozott szennyeződést.
  • Fontos számunkra a pontosság, a megbeszélt időpontban ott vagyunk a helyszínen, ha esetleg dugóba kerülnénk, vagy nehezen találunk parkolóhelyet természetesen telefonon tájékoztatjuk a megrendelőt késésünkről.
  • Lábvédőt használunk, hogy lakását ne szennyezzük.

Általában egy-két órán belül elkezdjük a duguláselhárítást, illetve igazodunk Önhöz! Mindig pontosan betartjuk a megbeszélt időpontokat és a munkát minden esetben nagy körültekintéssel végezzük. Természetesen az időpont függ attól is, hogy épp merre dolgozunk és mennyi munkánk van beütemezve.

Borkó József e.v.

06-70/934-1090

Minden munkát becsületesen végzünk el!

 

Duguláselhárítás gyorsan és olcsón Budapesten

Duguláselhárítás gyorsan Pest megyében

Duguláselhárítás olcsón a hét minden napján

Duguláselhárítás hétvégén és ünnepnapokon is

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.