Dugulás ellen

Dugulás ellen
5 (100%) 21 szavazat

Dugulás ellen

 

Dugulás ellen

Dugulás ellen ötletek és praktikák!

Gyorsan Egyszerűen Olcsón!

 

Eldugult a mosdó, zuhanyzó, kádlefolyó, padlóösszefolyó, konyhai mosogató, WC?

A lefolyó dugulása soha sem jön jókor legfőképpen nem hétvégén, vagy épp az ünnepek előtt vagy közben. Dugulás bárhol előfordulhat a szennyvízlefolyókban és a gyűjtőcsatornákban is. A lefolyócsövek oldalán lerakódó vízkő miatt egy idő után annyira beszűkül a cső, hogy már semmi sem tud átjutni rajta. De ott van még az olaj, zsír, ételmaradék emberi vagy állati szőr, egészségügyi betétek, nedves papírtörlők, játékok és minden más egyéb apró tárgy ami a vezetékbe belefér de a kanyarok miatt távozni már nem igazán tud.

Nem kell azonban rögtön a telefonért nyúlni, ha nem folyik le a víz a mellékhelyiségben vagy a kádban: először vessen be néhány jól ismert házi praktikát, melyek sok lefolyót mentettek már meg az évek során!

Dugulás ellen

Mosdóknál, mosogatóknál, piszoárnál az első és legfontosabb dolog, hogy ellenőrizze a szifont! Ez közvetlenül alattuk helyezkedik el. Óvatosan csavarja le, ha kell számozza meg a darabokat, hogy miután kitisztította össze is tudja rakni ahogy az eredeti állapotában volt. Ha van rá lehetőség akkor a folyamatot gumikesztyűben csinálja ugyanis nagyon sok baktérium megülhet ezekben a szifonokban. Ha van kéznél akár szájmaszkot is lehet húzni, biztos ami biztos. Ha a szétszerelés megvan, látni fogja mi minden ragad meg ezeken a kis helyeken. Ezt óvatosan tisztítsa meg, esetleg onnan próbálja elérni a dugulást okozó szennyeződést, ha tudja piszkálja ki. Majd miután megvan vele, minden alkatrész mehet vissza a helyére. Ezek után jöhet az ellenőrzés. Ha működik és a víz elfolyik akkor az ön problémája megoldódott. Ebben az esetben nem kell semmi mást tennie mint forró vízzel átöblíteni.

A zuhanytálcánál a kádnál a WC-nél ez a módszer nem alkalmazható mivel ott nem férünk hozzá a szifonhoz. Kivéve ha felülről tisztítható kivehető kosarú a zuhanytálca szifonja. Itt meg lehet próbálni a WC pumpát, valamint a zuhanyfej lecsavarásával a forró vizes átmosást. A forró víz nagyon sok esetben tud segíteni!

Ha ezek közül egyik sem válik be akkor jöhet a forró víz és kémiai anyagok kombinálása, hogy a makacs szennyeződéseket feloldjuk.

Ha ezen praktikák közül egyik sem válik be vagy komolyabb a dugulás és házilag már nem lehet megoldani akkor hívjon és segítünk! Az általunk használt saját tulajdonú, korszerű nagy teljesítményű duguláselhárító, csatornatisztító gépeink a lehető leghatékonyabban, roncsolás, sérülés és bontás nélkül, tisztítják a lefolyó cső belső részeit, és hárítják el a dugulást! Nincs folyóméter és kiszállási díj csakis Fix Árak!

Dugulás ellen

Dugulás ellen

Hívásától számítva 1-2 órán belül megérkezünk, illetve igazodunk önhöz (ahogy önnek a legkényelmesebb).

06-70/934-10-90

Zérodugulás a legjobb áron Budapesten és Pest megyében! Az Ön Duguláselhárítója!

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.