Budapest duguláselhárítás

Budapest duguláselhárítás
5 (100%) 17 szavazat

Budapest duguláselhárítás

 

Budapest duguláselhárítás

 

Üdvözlöm, a nevem Borkó József. Főállásban tűzoltóként dolgozom, kiegészítő tevékenységem pedig a duguláselhárítás minden fajtája. Egyéni vállalkozásként működünk. Célunk, hogy leendő megrendelőink a lehető legjobb szolgáltatást kapják.

Nem vagyok 30 sem 25 éve a szakmában, 8éve folytatom a vállalkozást de ez idő alatt is sikerült nagyon sok olyan dolgot látnom hallanom ami bővítette szakmai tapasztalatomat és tudásomat.  Ezért úgy gondolom, hogy nincs az a dugulás, ami meglepetést tudna okozni. Legyen szó mosdóról, kádról, mosogatóról, vécéről, padlóösszefolyóról, fővezetékről. Rendelkezem többfajta spirálozógéppel, amellyel a legmakacsabb dugulásokat is el lehet hárítani.

A saját tulajdonú, korszerű nagy teljesítményű duguláselhárító, csatornatisztító gépeink a lehető leghatékonyabban, roncsolás, sérülés és bontás nélkül, tisztítják a lefolyó cső belső részeit, és hárítják el a dugulást!

Budapest duguláselhárítás

Budapest duguláselhárítás

 

Vállaljuk Budapest mind a 23 kerületében mosdók, mosogatók, kádak, zuhanyzók, WC-k, piszoárok, padlóösszefolyók, csatornák, strangok, főlefolyók tisztítását, duguláselhárítását!

Ha ilyen vagy ehhez hasonló problémája van akkor nyugodtan hívjon és segítünk!

  • Megbízásainkat olcsón és kiszállási költség nélkül végezzük.
  • Duguláselhárítás áraink versenyképesek.
  • Bármikor hívhatóak vagyunk.
  • Odafigyelünk a tisztaságra, mindig eltakarítjuk az estlegesen általunk okozott szennyeződést.
  • Fontos számunkra a pontosság, a megbeszélt időpontban ott vagyunk a helyszínen, ha esetleg dugóba kerülnénk, vagy nem találunk könnyen parkolóhelyet, természetesen telefonon tájékoztatjuk a megrendelőt késésünkről.
  • Lábvédőt használunk, hogy lakását ne szennyezzük. Duguláselhárító gépeink mindig tiszták.

 

Minden duguláselhárítás más és más. Nem mindegy, hogy az adott dugulás hol van és mekkora, milyen eszközökre van szükség, illetve mennyi időt, energiát vesz igénybe. Árainkat ide kattintva találja.

Több duguláselhárító oldalon olvashatja:

“A lakások többségében mondhatni 99,5 %-ban 5 méteren belül van a dugulás amit a duguláselhárító szakemberek szinte azonnal elhárítanak. ”EZ PANEL LAKÁSOKRA IGAZ LEHET. Na de a családi házaknál  nem ritka a  10-15 méteres sőt a 20 méteres csatornabekötés sem. Itt jön elő a plusz folyóméter díj ami lehet akár 1.000 – 3.000 forint is méterenként, plusz az alapdíj és a végére az már egy elég komoly összeg. Nálunk nincs ilyen!

 

Nincs alapdíj, folyóméter díj! Csak Olcsó Fix Árak!

 

Általában egy-két órán belül elkezdjük a duguláselhárítást (de sokban függ, hogy épp merre dolgozunk)! A munkát minden esetben nagy körültekintéssel és legjobb tudásunk alapján végezzük.

Nagyobb munkák esetén e-mailben  árajánlatot adunk, aminek összegét rugalmasan alakítjuk ki. Kedvező Fix Árakon, jó minőségű, precíz munkát adunk át!

 

Ha önnek fontos a Hatékonyság és az Eredmény, akkor hívjon!

06-70/934-1090

Zérodugulás az ön duguláselhárítója!

 

 

Budapest duguláselhárítás

  • Duguláselhárítás Budapest I. kerület. Duguláselhárítás Budapest II. kerület Dugulás-elhárítás Budapest III. kerület. Dugulás-elhárítás Budapest IV. kerület. Dugulás-elhárítás Budapest V. kerület. Duguláselhárítás Budapest VI. kerület. Dugulás-elhárítás Budapest VII. kerület. Dugulás-elhárítás Budapest VIII. kerület. Dugulás-elhárítás Budapest IX. kerület. Duguláselhárítás Budapest X. kerület. Dugulás-elhárítás Budapest XI. kerület. Dugulás-elhárítás Budapest XII. kerület. Duguláselhárítás Budapest XIII. kerület. Dugulás-elhárítás Budapest XIV. kerület. Dugulás-elhárítás Budapest XV. kerület. Dugulás-elhárítás Budapest XVI. kerület. Budapest duguláselhárítás XVII. kerület. Dugulás-elhárítás Budapest XVIII. kerület. Duguláselhárítás Budapest XIX. kerület. Dugulás-elhárítás Budapest XX. kerület. Dugulás-elhárítás Budapest XXI. kerület. Duguláselhárítás Budapest XXII. kerület. Dugulás-elhárítás Budapest XXIII. kerület.
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.